Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, May 9, 2010

contest SENYUMAN PALING MENAWAN~

First2 aku kena tag tuk contest ni oleh gmah..hari ni pulak kena paksa rela jugak buat entri tuk contest ni oleh mawaddah..yelah...~tadi aku tag dia n dia da selesaikan tag aku tue dengan setangkas kilat..so sekarang turn aku pulak nak kena menjawab tag dia..alooohaiiii~segan wehhh laaa nak masuk contest ni hahahaha~--->rasa nak gelak laju2 je....



okeh..untuk syarat2 penyertaan pulak..boley la terjah kat sini ye

Kenapa aku suka senyum???

Mula~mula sekali mesti la aku nak bagitahu jawapan yang selalu dan sangat2 biasa kita semua dengar..senyuman tuekan sedekah...ye tak?? pastu pulak..aku memang suka sengih2 kerang busuk..nak2 kalau dengan geng feluk2 aku..kami suka gelak2...sengal2 sikit...boleh dikatakan sehari tak gelak2..sengih2..senyum2 memang tak lengkap la..kawan2 au pun selalu cakap kalau aku senyap...tak ada gelak2..mesti dia orang akan rasa pelik...setiap manusia ni ada kelemahan dan kekurangan..aku pun macam tue jugak la kan?? terus terang la aku cakap aku tak mampu nak senyum kalau aku lapar (buruk perangai aku kan??) kalau aku lapar aku jadi senyap je...kalau lapar+penat..lagi la muka aku ketat...aku terpaksa berhibernasi dari bercakap2 or senyum2 semasa proses kelaparan itu sedang berlaku..muehehehe...mujur lah orang2 di sekeliling faham je ngan perangai aku yang satu ni..so kalau diaorang nak ajak jalan2 ke, mesti kena bagi aku makan kenyang2 dulu..kalau tak mesti terpaksa pandang muka ketat+kelat+semput aku...lalalalala~
ok...sebab lain aku suka senyum adalah untuk mengekalkan awekkksss awet muda pada wajah..ehem~ehem...supaya maintain muda chantekkk comel gebu lawa n semua la perkataan yang sama erti dengan cantik...aummm~aummm...bila senyum jugak urat2 muka semua dalam keadaan rilekss taw..so tak ada la korang akan nampak segala urat2 hijau merah biru timbul kat muka korang macam aku.hehehehehe~tue jelah aku nak cakap..so lepas korang baca entri ni sila la senyum lebar2..besar2..senyum sorang2 pun tak pe jugak tapi jangan amalkan selalu sebab nanti konpem korang akan tempah wad kelas satu kat hospital bahagia muehehehe~senyum2 selalu dan selamat beramal:)

seterusnya part paling segan nak kena tayang dalam entri ni...hahaha~kepada sesiapa yang baca tue..harap jangan senyum sorang2 la bila tengok gambar yang aku pertaruhkan untuk join kotest ni..hehehehe~tadaaaaaa

marilah sengih2 kodomo lion bersama yaya ye:)

untuk 4 orang yang bertuah tue..aku nak tag:
  1. Bayu Senja (saja nak dera macam dia dera aku hahahaha--->senyum jahat)
  2. Wunny ( geng feluk2 aku)
  3. Wan Hazel (dia ni suka join2 contest)
  4. Eskrimgoreng (haaaa~saja nak tambah hutang tag dia yang dah berjela tue..lalalala)




13 comments:

Chaon Cornerz said...

gudluck2.. hahha.. ade gak tag macam nie eh..

BayuSenja said...

kejamnya kamoo...membuli insan yang lemah :(( tgk la klu rajen...stok gamba senyum x da wahahha

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

chacha'on: tue la..first time jumpa nihhh...muehehe~chacha'on pun nak join jgak ke senyum2 ni??jom laa..:)

bayu senja: mana da kejam..yaya bdak baik..tak kira~tak aci..kena buat jugak..lalalala~klu tak yaya nak majuk 10hari

BayuSenja said...

yaya yaya..senyuman mu menggoda hatiku lalala~

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

bayu senja: buekss..nak muntah laju2 hahaha~eh siapkan cepat kontest ni..jgn nk berdolak dalih plak..yaya xmakan bodek2 ni..

sweeTSour said...

uik senyuman menggoda...
Gudluck ye yaya

M a W a D D a H said...

aku pun tergoda dgn senyuman yaya...ahakss...

Wan_hazel said...

yaya budak comel yg mucuk..hahaha...kejam kejam

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

sweet sour: menggoda ke??hahaha...malu shaye...maceh cik keyyah:)

mawaddah: muehehe~adah la ni paksa2 yaya masuk..kang da terpaksa bagi senyuman menggoda..lalalala

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

wan hazel: eh..yaya mana da kejam..yaya budak baik la wan..uhukss:) olololo~jgn la nngis...sila buat ye..hehehe

Wan_hazel said...

wan dah wat...mucuk tetap mucuk..wan tak kisah...

EskremGoreng said...

yaya kekam yek
arituh bru jek wat tag² yg tangguh dah tertimbun balek da
cani la yaya tlg gantikan sy g skola sy dok umah wat tag bole?
ehehe

tangguh yek! nnti claim! busy mcm meggie T_T

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

wan hazel: hey..yaya mangi la..isk3..wan da buat ea??nnt yaya check it out..muehehe~maceh:)

eskremgoreng: mesti la yaya nak buli eskrim jgak..hri tue eskrim pn da buli yaya pe..so blas la blik...lalala~jgn lupe buat ye dear:)