Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, May 6, 2010

bukan lembu koban ye..

okey......aku dapat makhluk tuham paling seksi ni dari cik bayu rongak...

dia tue memang...suka bebenor tag2 aku ni haa....

saje je nak tambah kerja sekolah aku...huhhhh

dengki aje...tak buley nampak aku bersenang lenang sikit...

Syarat-syarat sebelum terima wasiat ni..:

1. Thank & link the person that gave you the cow

#done

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active

aku ni suka langgar pantang larang masa jawab tag..nasib la ye n ayat kat bawah ni pun aku copy paste dari blog cik bayu....saje nak cukupkan syarat menjawab..lalalaalalala


#Sesapa yang teraktif #Sesapa yang tak aktif

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

#Sudah jugak (aku cakap kat diri sendiri je)

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

#berkelip2 mata
#men"nganga"kan mulut
#mengembang kempiskan lubang idun kemik aku

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

tak pernah lagi makan pelik2 setakat ni..

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK.

#lagi 25orang nak sampai 600--->sila kira sendiri ye..kalkulator aku masuk air...

7. Feveret soalan ni…..camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana???

#soalan sensitiviti kaum nih...tak nak jawab

selesai sudah...hooooyeahhh2~

4 comments:

Studentslife said...

tgk tv pon ko leh kelip mate ke??he

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

studentslife: eh msti la buleyyyy~yaya kan verstail..lalala

BayuSenja said...

eh eh..ble mase bayu rongak...yaya muncit~ :p

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

bayu senja: owh....bkn rongak ke???yaya selims melims ok..