Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, May 1, 2010

bahagia hanya seketika (T__T)

viva fyp dah lepas-----> muka gembira ^__^
da nak balik umah-----> muka bahagia (~_^)
exam satu paper lagi-----> muka separuh ketat (0__^)
kena edit tesis balik------>memang muka ketat abessss (T__T)

uwawawawawa------> nangis laju2 (@___#)
ngaaaaaaaaaa~menci2..
semalam jumpa lecturer...
lame taw...
nak ambik tesis sebelum nak buat hard cover...
pergi ngan senyuman...
balik ngan muka ketat+kelat+sempit (T___T)
nape kena tambah lagi discussion tue...kena kena tambah lagi...????
tak cukup lagi ke ngan ayat~ayat cinta berjela2 yang aku main taip2 dalam tesis tue????
tak cukup lagi ke dengan graf2 palang2, titik bulat2 yang aku lukis tue????
tak cukup lagi ke dengan jadual2 cantek2 yang aku buat macam jadual bertugas masa skolah2 dulu????
tak cukup lagi ke ngan penderitaan aku yang terpaksa mengorbankan masa tido sampaikan mata pun macam mata panda????
tak cukup lagi ke aku makin selim melim sebab terpaksa ke sana ke mari sebab fyp ni????
uwawawawawawawa....
tak puas hati tapi apekan daya (aku hanya insan yang lemah) sob3...
malang nasib aku...
baru nak bersenang lenang sikit...
rasa macam baru semalam aje gelak2 viva dah abess..
tapi hari???
memang....bahagia hanya seketika...
pedih hulu hati ngan nasib malang ni (memang nak kena mandi bunga)
aishhhhh~terasa bahang stresss....
paperwork kompos tuk homestay belum siap lagi....
adoiiii~i hate final year!!!
huhhhhh~!!!!! (muncung panjang...)


notakaki: entri ni tak ada gambar...muka sangat ketat+sempit+kelat sampai tak boleh diupload...
sekian...

13 comments:

Aidi-Safuan said...

haha...dah tau kena edit tesis balik, sempat plak nak update blog. gi la edit dulu. :p

darkbatman said...

kamu.. final exam 2 sebenarnye sonok woo. biler dh kje nt bru rase rnduuu nk study lg.hehe..nk terkejar2 wt thesis.heh

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

aidi-safuan: ni selingan aje..melepaskan stres yang terpendam taw...sob:(

darkman: iye ke??sum part best..sum part tak...klu yg xbest tue la yg xsyoknye..haishh~

BayuSenja said...

haaaa...guling2+gelak laju2...hahahhahah...ciannyer die...hahahahx10000000

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

bayu senja: huhhh~jaat le tuh..memang xleh tgok yaya senang sikit

wachak said...

Upload ar pic muka tengah ketat+sempit ngan kelat tu. Teringin nk nengok ... wakakaka

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

wachak: ehh mn buley hupload gambo itu d khalayak rmai..nnt bikin suspekulasi pnassss plak..

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

wachak: ehh mn buley hupload gambo itu d khalayak rmai..nnt bikin suspekulasi pnassss plak..

yaya said...

alolo.. cian nye.. kejap je edit tuh.. heheh

black_mel said...

bestnyer,,,,tp xpe..dh abis fyp..my fyp present 10hb ni...x siap lg...report lg la...tension2...

Syahrul Iman said...

baca entri nie sambil membayangkan muke yaya yang ketat,sempit dan kelat...muahahaha

M a W a D D a H said...

biasa la tu bila wat tesis dan terpaksa dibetulkan..tapi bila siap dan lecturer berpuas hati, memang rasa berbaloi2...buat leklok tau...

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

black_mel: owh...buat leklok ye..all da best ye:)

syahrul iman: dengki le tue yaya mampu buat mcm tue..kn3??

adah: maceh anda...sudh betulkn..tggu masa nak jilid plak..