Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, April 29, 2010

tag

Hari ini mood tak ada~dia dah terbang pergi Gurney..hari ahad ni baru dapat kutip dia balik..hahahaha...so demi menghabiskan masa selain melenggang kangkung kat blog orang tue haa...aku pun dengan paksa tak berapa nak rela menjawab la tag dari hincik bayu muncit dan jugak cik eskrimgoreng hangit kita tue...~muehehehe...

cabaran dia senang aje..sila baca kat bawah ye tuk syarat2 nikah:

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.

korek2 tambah tolak bahagi darab campur semua sekali..akhirnya gambar mulussss ni yang terpilih..sila terima seadanya dengan kemulusan muka2 masa first year kat USM ni..(ada siapa2 nampak aku x)~muehehehe~


ok..bercerita pasal gambar ni..gambar ni adalah sebahagian daripada coursemate aku+budak biologi+budak pendidikan. masa ni kami tengah buat kajian lapangan dekat Botanical Garden kat Pulau Pinang.aku pun dah lupe berapa haribulan gambar ni diambik..yang aku pasti hari sabtu la sebab masa tue hujung minggu..ditambah pulak kami kena tinggal dengan bas sekolah yang nak bawak kami kami ke sana. Biasalah kalau namenye perempuan..bersiap lambat sikit..kasi touch up situ ngan sini dului..pastu pulak gosip2 situ sini..skandal2 sikit..last2 makan asap bas je dari jauh..hahahahaha~pastu pulak terpaksa la kepit2 telefon kawan2 yang ada dalam bas tue nak suruh uncle bas tue pusing amek kami..nasib baik uncle tue sporting..kalau yang baran2 maunye dia geget kami sorang2 ala~ala drakula gitu..hahahahaha~ok~ok cite pasal gambo ni pulak...
kalau sape2 ada rasa kenal ngan budak yang paling depan bertudung hitam, tengah pegang kamera kiut~miut macam tuan dia tue (lalalalala jab) sila angkattt tangan (>,<)// hahahahaha~ haaa~tue la geng feluk2 aku...dia tue gila kamera..masa ni kamera dia dah abes bateri..terus rembat aku punya pulak..isk3 (sungguh tak sopan geng feluk2 aku ni kan??-->meh pakat2 geleng kepala laju2) owh ye masa ni kami tak jadi geng feluk2 lagi..masa ni kami geng cuit2 je muehehehehe:) haaa~dalam gambar ni jugak ada geng2 149cm yang mana aku selaku ketuanya walaupun tak berapa nak rasmi..geng 149 ni ada 6orang dalam dalam kos teknologi persekitaran ini dan merupakan majoriti dari segi ketinggian (bangga sekejab). nanti di lain masa aku akan memperkenalkan geng 149 ni ye..ok pasal gambar ni lagi jugak..masa ni kami semua dapat baju subsidi taw..besar gedabak lak tue..aku yang kementot ni pulak dapat baju saiz XL..mau cecah lutut tapi terpaksa terima dengan redha tak berapa nak ikhlas sebab semua wajib pakai baju subsidi tue...tapi kajian lapangan ni best la..dapat main tangkap2 ikan jugak (jakun tak aku) muehehehe~dah la..malas nak melalut pepanjang..

owh ye..dia suruh jugak aku tag 8 orang yang lain untuk jawab tag ni. dan dukacita dimaklumkan aku dengan sewenang2nya malas nak tag siapa2 ..lalalala~(ada siapa2 rasa nak marah x??)

8 comments:

EskremGoreng said...

Bagus2
laen kali nak tag agik
hehe

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

eskremgoreng: erkk..nk tag lg ke?jgn laa..byk ag hutang2 ni..

wanie said...

ohoiiii...hahhahaa..muke2 remaja ni wehh! :P

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

wanie: hahahaha~muka knak2 rebina jgak weiii~tp mcm biasa la..aku pling matang ye:)

Aidi-Safuan said...

marah nih! kenapa tak tag 8 orang?!

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

aidi-safuan: erkk =,=!! yaya tag skrg jgak...
1-8..aidi-safuan..done!

BayuSenja said...

Braninya memuncitkan bayu!!!owh owh owh...baru paham...skali ngan bebudak BIOLogi upenyer..patut ah.... :p

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

bayu senja: eh bayu bukan memang muncit ke??muehehehe:)