Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, April 23, 2010

tata viva~welcome konvo



muehehehehehe~*hemo~hemo*
tadi siang..
ada presentation untuk final year project a.k.a viva.....

yang mana masa nilah korang akan kena hentam hidup2
pasal projek yang korang oleh panel yang buat2 tak ada perasaan...
n masa ni jugak la sesi soal jawab...
sampai solan yang korang tak pernah
terfikir wujud pun akan diutarakan..dikorek2 jugak oleh si panel2 tue semata2 nak tengak tahap confident pelajar tersebut...

n benda yang sama jugak la terjadi ngan aku tadi siang.....
tapi aku rasa viva tadi enjoy gila...memang sempoi abess...
aku rasa aku dah terjatuh lagi2 suka pula ngan supervisor aku yang berbangsa iran tue....
Dr. Abbas Mubarek Al.Kharkhi tue...
anda memang daddy cool la....
memang sporting gila2...*gambo ni aku kidnap dari blog wawa....kiut~miut daddy cool aku ni kan??
duk pun ala2 orang bersanding aje..lalalalala*

sampai aku yng memang nebesssss ni dah tak ada nebesss....
tadi masa nak present buley pulak daddy cool ni sebut nama aku Siti Nor Hadiah?????
apekahhhh~Hidayah dah jadik Hadiah pulak.....tergelak laju2 aku tadi...
presentation hanya dihadkan 10min seorang...
so aku cakap la selaju yang mungkin...nasib baik slide sikit aje...ngam~ngam 10min....uhuksss....ok done ngan presentation...
ok sekarang part Q&A pulak...
haaa...tang ni la yang lame...
dekat sejam jugak le aku rasa berdiri kat depan tue...

ngan muka kerut (dah tak muka ketat ye) ngan kening jungkit2 pikir jawapan yang logik...*muka sempit duk fikir jawapan*

sambil jawap tue ada jugak jawapan back up memback up dari fyp~mate aku si wunnyy...maklumlah..kami kan main cedok2 air sungai yang sama...
mesti la same2 taw segala susah senang
event menangguk di air yang keruh ni....

ada seorang panel ni...
siap nak bet RM100 ag ngan aku dan sedaya upaya argue balik ape yang aku cakap tue...
last2 tak de sape yang menang sebab aku tak salah....
dia pun tak salah...lalalalala

tapi aku tak kisah pun dia duk tanya aku macam2+buat muka tak ada perasaan sebab aku enjoy sangat ngan sesi Q&A tue tadi....
~aloooohaaaiiii~
buat penat aje aku bermuka ketat semalam...
dah la tue sakit gigi jugak..isk3~


tata viva~gud bye tesis
pasni boleh la aku melenggang kangkung baca note..
2 more paper to go......
tapi feel macam sudah konvo aje=))
berusaha menghabiskan ape yang aku dah mulakan....
yoshhhh~

12 comments:

BayuSenja said...

Haha Cik Hadiah...nampak pon camne muka sempit Cik Hadiah hehehe...tapi cute :)

sebelas said...

tahniah dah lepas tesis dgn viva erk

:D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

bayu senja: Cik Hidayah la..isk3~bayu pelat ke pe?hehe~neway...maceh (*shy2 kucing)

sebelas: maceh:)lawas ni da setel semua..uhukss...

sweeTSour said...

bestnya dh viva..hilang 1 bala..tahniah ye..

Bukan Sekedar Blogger Bertuah said...

nice blog...nice post...salam ukhuwah...dan sebagai sarana silaturahim, saya sudah pasang link blog ini diblogroll "sahabat-sahabat ku dimalaysia" disidebar kanan, dibawah follower..tukaran link ya...untuk mempererat tali persahabatan sesama blogger...terima kasih

Amalina Omar said...

fuyoo dpt dr abbas.. haha.. jenuh dok speaking ngan dia no.. hehe..

ish heran mcm na leh enjoy Q&A..huhu..

papepun tahniah la sebab dh selesai suma2.. bestnya kak.. dah nak grad.. huhu.. ase aman dunia.. huhu

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

sweetsour: hahaha~maceh..hilang 1bala..ringan bahu memikul..uhukss

bukan sekedar blgger bertuah: salam ukhwah:) nnt yaya visit kamu ye:)

amalina: hahaha~"rezeki" te dpt dr.abas..k.yaya suka taw..uhuksss~maceh dear..gud luck exam taw...amal pn lg sthun..dah xlme tue~bertahan la hehehe...

Syahrul Iman said...

haha..nak gelak laju-laju gak la bile bc entri nie ^_^

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

shahrul iman: haa...sila gelak laju-laju..kalau semput sorang2 jgn salahkn yaya ye..hehehe

SheY PuLL said...

luck ye nnat yaya..:)

pas habis final epul lanjew..:)

ked :) said...

wah..stylo :D

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

shey pull: uhuksss~maceh...nnt kne banje yg mahal2 taw..lalalala

ked:): erkk..stylo ke??muhehehe*shy2 cat*