Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, March 26, 2010

no more time to "play2"

ini entri serius.....
sila baca dengan muka ketat & dahi berkerut....

korang nampak tak gambar kat atas????
berita baru diterima petang tadi...
masih panas cam pisang goreng...
sedang hangat diperkatakan/diperdebatkan oleh kebanyakan coursemate aku....

12 April... !!!!
dah tak lama...
tic toc tic toc
lebih kurang 2 minggu je lagi untuk siapkan tesis.
sangat cedey...
nak nangis laju2 (T___T)
kenapa tarikh untuk hantar tesis sentiasa berubah n semakin dipendekkan????
aku cdey..kecewa...diri merana...
kerana DIA .....
OMG...~uwawawawawa~
dulu2 dengar kena hantar 21 April..pastu 19 April..15 April...

n terbaru 12 April !!!!
gilak laa....aku dah tak ada masa yang banyak..
tinggal semput2 aje...
no more time to play2...
masa bersama keluarga...
mungkin jugat kena kasi potong masa berblogwalking...
status terkini aku...
in relationship with thesis....
oh tuhan...
sangat bercelaru rasanya....
aku cedey..mau pitam...
uwawawa...
kenapa2???? sape yang pandai2 tukar tarikh ni...
meh aku nak sepak laju2..
cakap berbelit2...
suka2 hati je pinda tarikh...
lain la kalau dari awal lagi cakap nak kutip cepat2...
tak ada la aku "culture shock" macam sekarang ni..
kesian kat aku...kawan2 jugak...
sebab ada yang masih tak siap dengan lab diaorang.....
lepas ni...
apa2 jadi....
aku REDAH aje....
hati sangat susah sekarang...
tapi masih mampu makan kenyang2....
itu je yang boleh ubati kelukaan aku yang parah ni....
sekian....don't play2
~lalala~kerja lah (T___T)

19 comments:

embun d tengah malam said...

hah..cepat buat..hehhehe

Billet-DOux said...

buat pelan2 kak.
yang penting berterusan. :)

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

embun d tengah malam: hmmm...on the way buat (smbil lap2 air mata) =((

billet-doux: hmm..maceh billet...slow2 buat la ni..hu2

jaya jr said...

besnye da tahun akhir..huhu

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

jaya jr: hahaha~best ke thun akhr?awal2 sem ye la kot..da nk abes ni muka kelat aje...muehehehe

Amalina Omar said...

ala kak yaya.. sabo ye.. banyak lagi ke tak siap? kalo orang macam amal yg suka wat last minit ni memang pengsan la dgr 12.4 due date.. uwaa.. xpe2 chaiyok2..^_^

BezBuddy said...

huhu...tulis kt whiteboard je ke??cpt siapkn k...hehe

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

amalina: huhu,..ngah sabo la ni dear...semput taip tesis muehehe~sengal2 otot jugak..berusaha n terus berusaha...

bezbuddy: notis tue bukan saya yang tulis la..pembantu makmal yang tulis kat pusat pngajian..otw nak siapkn la ni..hu2

+dieabella+ said...

gd lux tau..aku br antar borang pilihan tajuk tesis..tu pon da pecah kepala..fuhhh!

Anak Jambi said...

nice blog.....

zulhilmi bdk blur said...

u r final year student..??
ingatkn tahon 1 ke..
comey je kn..
hihih..

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

diabella: he3~maceh..ko pn..best of luck...smoga tjuk tesis dtrima:)

anak jambi: maceh..uhukss:)

zulhilmi: erkkk...muka aku xnmpk cam matang ke wei? aku da final year la...lg suln nk bye2 ngan penang ni ha...

tehr said...

bab 'masih mampu makan kenyang2' tu bagus - suka sangat2

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

tehr: eh msti la mkn knyang..isk3~idup harus dinikmati taw:)

Chaon Cornerz said...

buat keje bagi siap dlu.. hahha..

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

chaon: tgh buat la ni...isk3~
yaya xsk curik tulang cam chacha'on..lalala

|| NaFiRaa || said...

kena usaha lebih gigih lagi!! caiyok2!! mekasih wish bezday sis..:)

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

huhu gud luck :)
dulu buzzy pon menerima nsb yg cmtu..nsb baek dah lepas hihi :P

Syahrul Iman said...

gudluck2..meh nak tolong buat Ckt..hehe