Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, March 3, 2010

huhhhh...KEDEKUT !!!

hmmmm..hari ni aku,,,
nak cite lagi...
pasal lecturer chemodynamics..
ala yang suka point2 kat aku lately nihh time kelas dia tu...
adoiiiii (T____T)
kalau sesiapa yang ada baca entri aku sebelum nih...
tentu korang ingat lagikan aku kena marah sebab tersalah letak tanda kurungan masa salin equation dia bagi tu...
bagi sape2 yang baru first time baca blog aku nih..
korang bolek kelikss kat sini nak baca entri yang lepas...
kelikss kat sini pun buley jugak...hehehe~

hari ini..masa kelas dia...
dia tak mengajar taw...
just suruh present segala mak nenek graf2 yang dapat after memperkotak-katikkan sesetengah pekali (kott??)
(erkk..aku tak tahu la menda alah variable dalam BM ,,sori)
lepas dah present...adalah sedikit kemusykilan...
so prof tue nak la explain sambil conteng2 kat whiteboard tuh...
pastu dia cakap...
"ha mana mende nak tulis tuh..aku tak bawak hari ini"
###menda alah whiteboard marker tuh biasanya aku lah yang tukang supply kat dia...
tapi tadi aku lambat sikit keluarkan dari pencil case...
maklumlah banyak sangat barang atas riba...

bila dia dah tanya cam gitu...
mata semua classmate aku automatik la pandang kat aku...
pastu prof tue pun menapak la kat aku dengan bercekak pinggang ala2 samseng...
dia datang kat aku n ambil marker tue sambil cakap...
"huhhhh...KEDEKUT !!!" (sebab aku lambat bagi marker tue)
erkkk...sebijik kena atas muka aku..terkebil2 jab pandang dia..
last2 terkuar jugak kat mulut aku...
"mana ada,,," (sebut dengan gaya agak geram...hahahaha)


ada la 2 3 orang kosmate aku pandang aku n gelak...
aishhhhh~asyik kena aje aku ni...
hmmmmmm....
hari ini dia bagi lagi assignment baru...
graf lagi...
aiseyyyman...
aku tak suka betul la benda2 berkaitan software n program2 ni...
kenapa aku kena belajar semua nih..
(T_____T)

No comments: