Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, February 2, 2010

::aku membebel::

siang td...mcm bese la...
aku mghabiskn masa remaja aku ngan on9...
klik situ n sini....
smbil tu tgan ngan mulut same laju je mghabiskan sekotak limau
yg aku angkut kat tesco khAmis lpas...
kelas kol4 petang...
n aku mls gile la nk g...
lecturer yg ajar kelas zcu nih digelar mak datin...
kihkihkih~
nk taw nape??
gaya dia...pakaian dia...cara cakap...
mcm mak datin...
pki tudung tersembul sket jambul kat depan...
hahahahahaha~
pastu kan...
aku xsuka g kelas dia ni ha...
taw nape???
borink...
aku tgk dia pn xde feel nk ngajar...
n aku pun xde feel nk blaja kat kelas dia...
aku dtg pun sbb ada attendance...
huhuhuhuhu...
bukan ikhlas sgt pn nk dtg...
lgpun kelas dia sejam je...ptg lak 2...
tp dia slalu abeskan slide dia dlm msa 20Min je...
then kami pun boley bersurai...n aku rs...
sia2 jelah aku dtg kelas dia 2ha...
Dah le xmsuk ape2 ilmu dlm kpla aku ni ha...
duk dlm kelas dia 2 aku cume kaler2kan note ngan highlight
huhuhuhuhu
mbzir baju aku sehelai...
aigo0o3~
be4 g kelas zcu tuh...
kne p lab dlu...
amek bcaan BOD lab yg lpas...
ingtkan nk g sungai 2 dlu...
cri pe2 yg ptut...
kol2 ley2 sket aku menapak la tetgah pnas 2..
ngan ati yg tabah aku pnjat jejantas nk g tggu bas...
tggu n tggu n tggu n tggu...
tp xde sekor pn bas kaler purple or biru yg mmpu bwak aku g sungai 2...
yg da hanya bas merah...
lme tggu.,..hangin 1bdan...
tmbah plak wawa da tggu aku kat lab...
lg la aku rs xbest biarkan org tggu aku lame2...
aku ngan ati yg pasrah naik jelah bas merah 2ha g skul dlu...
cancellll plan nk g sungai 2 dlu...
smpi kat lab terus amek bacaan BOD...
bsuh pe2 yg patut...
n msa nk simpan btol3 BOD 2ha...
aku n wawa da la wak krja jhat sket...
hehehehehehehe
demi kesenangan n kesejahteraan kami brsama nnt...=))
da selesai tugasan lab...
aku pun menapak ke sungai 2....
bertemankan sekaki payung wawa yg berbunga2 2ha...
aku pn brjln la di bwah terik matahari...
menuju kedai kat sungai 2...
cri brang dapur sket..beli lens...bli top4...
itu n ini~bla3...
tp aku trkilan...
xdpt jumpa ngan pen seronok yg disyorkan wa8...
puas melilau dlm kedai majujaya a.k.a majuyaya 2ha...
ngan at frust...aku pn beli jelah sekotak air laici...
minum n mula ngorak lngkah nk g kelas zcu...
hr ni da presentation...
org present kat depan tp aku kat blkg sebok kira n kutip duit buku ngan budak2 nih...
smpaikan mata aku da blink3* duk kra duit beratus2...($_$)
after kelas kmi pn rmai2 g amek buku yg diphotostat kat ivory
n jgak memenuhkan "tngki"ngan mbedal
::nasi lebey+tomyam sutun+telur dadar+air bandung::
kenyang gle smpi nk bngun pn cam malas je....
balik bilik aku sempat je tdo atas meja study
penat la kunun2nye ~hahahaha~
smbil tlinga sumbat ngan mp4...
n aku trbangun pn sbb aku dgr bunyi bnda jtuh...
rupa2nya encet rummet aku jtuh atas lantai...
enset dia klu korang nk taw buas+gnazzzz sket taw...
klu da vibrate mmg xsedar dri r...
2la psal leh trcampak smpi ke lantai...
~hehehehehehehe~

hmmmmmm......
esok plak hr rabu...
hr prmulaan tuk aktiviti yg pling mlas aku nk ngadap sem nih...
a.k.a.~menangguk di air yg keruh=FYP~
esok kn...hmmmmm...
ada kelas prof omar 2jammm...
*sigh (@_@)
aku kan...xbrape nk gemor le kelas dia 2...
klu msuk kelas dia...
aku mcm nk kne heart attck jer...
jntung duk dub dab dub dab..
asyik mghitung waktu yg bgtu lmbt brlalu...
dia dah le gune bhasa bunga2 "cinta"...
skli terkena...perghhhhhh~
7 keturunan ingt...(T________T)
aishhh...lmbt nye sem ni nk abes...
n esok jgak kn...
da kelas termo...
dr.anees yg ajar...
dia wlupn xgrang...
xsk mrah2....xsk mnyoal...
tp aku borink gile...siyes ngantuk kelas dia...
n aku pn da stanby awal2 sbgkus gula2 tuk hilangkn ngantuk...
hmmmm....
n mlm ni...
kne la tdo awal...
esok msuk skolah kol8...
aigooo2~
aku xsk bngun awal2 pgi......
lmbtnye nk blek umah...
nk abes mggu je msti rs fed up....
cpt tua la aku gni...
da xdpt jd awekkkssss muda ag....
kn3?? *sigh

No comments: