Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, February 12, 2010

MENGHITUNG DETIK BALIK UMAH MAK......=))

sekarang ni......
hatiku sangat gumbira dan berbunga2 riang.....
menanti detik nak panjat tangga bas pulang ke pangkuan keluarga...
yiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuu
sangat suka...
macam dah lame aje tak balik umah...
hehehehehehe....

sekarang ni...
tengah busy duk menggulung baju masuk dalam beg...
ahakkkksssss....
ikutkan hati muda aku nihhh...
ingin rasanya bawak body aje balik umah...
tapi ape kan daya...
da jadi student final year ni...
mesti bayak barang nak kene angkut bawak balik rumah...
buku2 lagi..baju...kasut2...
OMG...
banyaknya barang aku nak bawak balik...
mampu ke tak dengan kudrat tak sebarapa ni???
=,=! *muka riso*

tapi tak ape...
ketepikan semua halangan tu...
biasa la kalau dah bergelar perantau...
mesti banyak barang....
hahahahahahaha...
pssssss...psssss mesti pa risau kalau nak amek aku akhir sem ni...
al-maklum la...
macam nak kena sewa lori aje...
hehehehehehehe...

yea2...
mood semalam yang dah hilang kini kembali...
baru la macam diri sendiri....
berita gembira ye anda semua...
air dah ada....
yea3.......
sila tepuk tangan ramai2...
*clap...clap..clap*
lepas ni dah tak payah nak bernomad cari port nak mandi...
ahakkksss....

gembiranya...
lalalalalalala......
ok la...
sekian saja untuk kali ini...
kembali mengemas...
kene p terminal awal...
setiap kali cuti bas ke Kuantan mesti ramai orang...
tempat letak barang mesti penuh...
yaya mesti cepat n tangkas malam ini....
kalau tak....
memang terpaksa meriba la beg sepanjang 8+ perjalanan...
uwawawawa
(T_____T)
~tak sanggup~
menghadapi itu semua lagi...

notakaki: pengalaman mengajarku...
lain kali kene p terminal awal2 sket...
kuikuikuikui...

No comments: