Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, February 3, 2010

Kosmate sy ckp....beg sy mcm poket Doraemon...

tadi siang ada kelas termo.....
mcm biasa la kan....
kelas yg dr.anees ajar 2 mmg menggantukkn...
kihkihkih....
kelas 2jam...n stiap kali kelas tue...
aku asyik tgk jam je...
aigo0o3....lmbt tol masa brlalu...
*sigh n *sigh n again very deeeeep n long *sighhhhhhhhh....

hmmmmm...tuk beradaptasi ngan problemo nih....
tadaaaaaaa~

Italic
aku bawak bekal taw....
"stenba" org trg ckap
n pling penting....
bkn tuk aku sorg je...
tp buley dikatakan separuh dr kelas la akn dapat cendera:tak:de:mata aku nih......
setiap mggu aku angkut gula2 kat tesco taw...
sbb aku taw...
klu aku xmcm ni...
xmungggkin aku mpu nk survive dlm kelas termo 2ha...
hehehehehehe~

n td jgak...
da sorg classmate aku...
bdak cina...
dia pitam masa kelas...
dia 2 bru lpas derma drah...
kiranya mcm dia pening2 lalat la...
*xckup oksigen kottt (aku reka je nihhh)
msa dia jtuh aku cool lg kat tmpat aku...
salin ape2 yg ptut...
bila da rmai2 classmate pakat tgk dia...
aku pun pergi la jugak...
n aku pn buat2 bz la tulun picit c2 n cni...
maklum le....
aku ni brpngalaman le sgt bab2 pitam pengsan ni ha...
hahahahaha...
dlu2 buley dikatakan setiap bulan le...
kenape????
tetttttttttttttt~
ada la sebab dia hahahahaha~
tp bkn yg cm korg pkir bukan2 tue ha...
isk3*
saya bdak baik...
lalalalalalalala...
tp after dr mengsuggestkan diet susu segar susu segar...
hormon aku da mula stabil sket...
da xde pitam2 ag stkat sem nihh...
alhamdulillah=))

hmmm..berbalik kpd crita gula2 td....
pas bdak pitm 2 diangkut oleh akak2 misi yg derma darah 2ha...
kelas pn smbung kembali cam biasa...
aku pn mula la membahagikan khazanah2 dlm beg ngan bebdak ni ha...
depa semua time ngan ati yg riang n berbunga2g2...
aku pun agak brbangga la dpt berbakti...
hehehehehe
tue gula2 tuk 1st round pertama....
2nd round plak...
aku pn kuarkan la dr beg...
sokseksoksek (bunyi plastik gula2)
n cleve (bdak kelas aku la)
dia ckp "wahhh~beg kamu mcm poket doraemon la yaya...mcm2 ada.."
errrkkkkk...(@_@)
mesti dia nmpak byk aksesori dlm beg aku tuh smpikan aku trkial2 nk cr gula2 subsidi
kah3...mmg pn...
mcm2 bnda alah aku sumbat dlm beg...
kalau mak mertua buat spot check sah xlpas JPJ wehhhh~
segala mak nenek aku taruk dlm tuhhh...
tisu...lip balm...kertas..resit2..kerongsang...tudung pen..klip kertas..
bahkan habuk pemadam pn ada hahahaha~

n sorg lagi classmate aku tuh...
wan ise (wan hisyam) namenye...
aiyo0o~mcm xprnah jumpa+makan+pegang gula2 je...
punya la sokseksoksek kuat gile bila dia buka pembalut gula2 tue...
dr.anees pn senyum pndang2 kami...
aduh la...xagak2 nk mkn...
kotttt iye pun pndai mkn pndi la cover...
kn3??
smpaikan wawa cakap kat aku
"eh ya...pasni ko da xpyah bg la gula2 kat ise...wak malu je"
hahahhahaha
mcm2 kn kerenah dlm persahabatan nih??
smpai masa nnt aku akn merindukan semua nih...
hhhmmmmmm....


1 comment:

wunny said...

HAHAHAHAHA!
adoi laaa..bdk2 klas kite ni mcm2..ko jgn lupe! smpah gula2 tu d biarkn brgelimpangan ats lntai! hahaha..jgn bg jgk kt diorg ni mggu dpn :p