Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, February 11, 2010

Hari ini............

hari ini...
xde mood.....
owh sungguh tak ape2 perasan or napsu nak merepek merapu....
tak tahu kenapa...
mood dah fly away...
tapi aku gagahkan diri jugak...
pas balik dari meronggeng ke Sunshine ngan rummet tadi...
mula2 ingat tak nak post ape2...
tapi demi sifu tercheNta a.k.a wunny...
yang beria2 suruh aku update even sepatah ayat...~huhuhuhu
aku taip la sepatah demi sepatah.....
bertemankan segelas vico panas...3 biji karipap yang lia buat time kelas masak2 td...
aku mula mengorak langkah...
tappp tuppp tappp..menaip apa2 yang patut...
demi tatapan anda semua..

hmmmmmm...
hari ini jugak...
aku macam orang nomad...
merantau ke sana dan ke mari...
nak tahu kenapa?????
sebab toilet kat kluster aku nih tak ada air...
*uwawawawawa* mode menangis henjut2 bahu taw
(T____________T)
OMG...aku paling tak boleh terima kalau tak ada air....
aku boleh hidup tak ada letrik tapi aku tak buleh tak ada air taw...
sob3...
aku dah le seorang pengunjung setia toilet tuh....
tiba2 aje tak ada air...
n aku rasa nak meroyan...
stress tak ada air...
aku dengan ditemani sepasang slipa jamban...peralatan mandi...tuala...
mengorak langkah mencari port mandi...
uwawawawawa * mode nangis laju2 pulak....
sedihnya jadi yaya pada hari ini...

hari ini jugakkkk...
aku rasa macam nak lempang orang aje...
owh sungguh banyak ke"kacau"an dari sumbody yang tak ada body tuhhhhh.....
aku serabut la...
dah2 le tu...
aku pun memerlukan masa n ruang aku sendiri...
jangan expect sumtin yang lebih dari aku la....
aku serabut3...
*stress sampai wayar otak berselirat*

hari ini lagiiiii...
sekarang ini.....
aku kena paksa ngan lia a.k.a my rummet....
aku kene pikir idea a.k.a isi2 untuk dia tulis karangan BM...
tajuknya ape hentah...
lia ada cakap tadi tapi aku yang tak letak dalam kepala otak aku nih
OMG....aku dah le tak ada idea....
sob3.....
mintak maaf lia ye....
(T_______T)

otak dah tingtong....
mana la perasaan aku ek???
balik la...aku tak suka macam ini...
macam bukan diri aku aje...
sekian saja untuk hari ini.....
~dari aku yang tak ada perasaan~

1 comment:

kulop ludin said...

haih..
takde ayor...
siyes tu!!