Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, February 24, 2010

gULLpp ..... =,=!!


aishhhh.........
tadi siang...kelas pepagi buta tue ha.....
environmental chemodynamic...
yang selalu bikin blood pressure aku naik....
hari ini...24 Feb 2010....
untuk kesekian kali ke berapa hentah...
aku kena point lagi.....

prof: "any question...ha...ada sape2 x nak tanya solan pasal ape aku terang tadi???"
*sambil jalan2 pusing sekitar bilik tutor tue n menapak menuju ke arah aku*
prof: "ha engkau...ape yang engkau dah salin?? oikkk...bila masa pulak yang ni tolak yang ni??? macam mana ko salin ni???~bla3"
*menuju ke depan n tunjuk balik part yang aku dah salah salin tadi*yang sebetulnya....

aku pulak....
erkkkkk....double check balik...yang tersalahnya....

owh...silap kurungkan dia...
kussssssss semangat aku.....
adoiiiii la~*sambil si wawa gosok belakang aku*
wawa: "turunkan balik darah ko ye ya"
aku????
mampu senyum ngan muka kelat aje...
~haishhhhh~
prof...lain kali tegur la saya dengan berhemah sikit...
saya ni name aje berdarah panas..spesis mamalia....
kalau kena sergah macam gitu gaya buley pitam la jawabnya...
sejuk 1badan taw...
saya ni sensitip...
kang saya nangis laju2 suruh prof antar balik umah mak saya....
prof jugak yang menyesal hilang student baik macam saya...
ye...memang la saya salah salin....
tapi prof pun baiki la tulisan kat transparency tue...
cantik sangat la...sampai tak dapat baca...
terkenyit mata saya yang besar ni nak baca..
tak pasal2 bertambahlah kerabunan saya yang dah sedia ada rabun ni....
nak salin pun main duk teka agak2 ape yang prof tulis ...
saya tak tipu taw...
tulisan prof cantik sangat sampai wunny pun cakap
"patut ke aku surrender salin note dia ni??"
(T_________T)

11 comments:

Ain Butterscoth said...

sungguh pnjngg formula itu

Markjue said...

I know the feeling when we are having trouble to read others writing. It's super fed up right. hehehe.dont forget to checkout my blog at http://markjue92.blogspot.com I'm following u

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

ain: kn3? mn tak terkehel anak mata menyalin..isk3

markjue: yup..dat feeling really ridiculous rite? same as here..tomorrow got his class also..OMG (T___T)neway,,,thanks 4 da follow..

Chef Az said...

hurm.... salah kurung je kan? tapi, kalu ssubtitute any nilai, value yg dapat tetap sama.....=,=

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
nanti yaya pi serGah la pr0f tu balik..suruh dia baiki tulisan tu..kui3!

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

chef: hmmm..salah kurung dia je...
azrai: erkk..yaya xmmpu nk gi sergah balik prof 2..huhuhu~nak menatap mata ke mata pun tak berapa nak berani hahaha..

Azrai Ahmad Zamri said...

hahahAa..
kenapa tak berani yaya?
takut dr mata jatuh ke hati kew?..
uwawaAa.. ;0 (juz kidding)

nyway thanz c0z sudi abiskan membaca entry panjang sy tu yer..m0ga ada manfaatnya..

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

azrai:aiyooo~mana da...
laki org tuh...
isk3...
mekasih azrai=)...
semua entri kat blog azrai mnyentuh hati n mnginsaafkan diri sendri yg msih jauh dariNya...
insyaAllah=))

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

azrai:aiyooo~mana da...
laki org tuh...
isk3...
mekasih azrai=)...
semua entri kat blog azrai mnyentuh hati n mnginsaafkan diri sendri yg msih jauh dariNya...
insyaAllah=))

AcanCapik said...

adeh, siannya. salah kena jerkah lak. huhu...

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

acancapik: ha tulah..jerkah2 tue perkara biasa la..sob3 (T__T)