Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, February 10, 2010

alahaiiii mak ni=))

tadi tengah hari....
tengok telefon...
" 1 missed call~mak calling"...
cepat2 telefon mak balik....
"tutt..tutt..tutt"
mak: "assalamualaikum....baru habis kelas ke?"
aku: "waalaikummussalam...a'ahh..tadi ada kelas...baru sudah makan soto huhuhuhu..nape mak telefon angah??"
mak: "owh..xde la..saje je...mak dekat kauntan ni....bawak hannah pergi klinik Choi bla3~.....eh angah..mak ada beli baju tido taw...mak nampak macam cantik je baju tu..mak beli la..."
aku: "ha..???ye ke??huhuhuhu...baju tido macam mana pulak??ada gambar pooh x??~bla3"
*terlebih terkurang macam ni la perbualan aku dengan mak tengah hari tadi..*
hehehehehehehehe...
macam biasa la....
aku sebagai director blog tak ada motip ni terpaksa la kerat2 dialog yang tak perlu tuhhh...
cuma nak highlight kan sikit keyword kita pada hari ini...
iaitu...
baju tito baru...
yea3 !!!! (~_^)//

tujuan aku tulis entri baru ni bukannya nak eksyen tak hengattt dunia pasal dapat baju tito baru pun...
*wakakakakakaka*
cuma rasa terharu dengan mak aku...
hmmmmmmm...
lagi 2hari nak balik umah...
tak sabar rasanya taw...yiiiipiiiieeee !!!!!!
n kalau aku nak balik umah...mesti mak ada belikan sumtin baru untuk aku...
biasanya baju tito la.....
hahahahahaha...
dah manyak koleksi baju tito aku...
gambar kartun...bunga...ropol2...renda2...macam2 kaler n corak ada...
semua ada...
mak selalu la sangat belikan anak dara dia ni baju tito taw....
n dia taw...kartun feveret aku adalah WINNIE DA POOH yang muncit macam debab...
ahakkkksss~jangan marah ye sarsa *wink3
dia taw...nak dara nih name aje da nak masuk 22tahun...
tapi perangai cam kanak2 lagi...
bila yaya nak berimej matang nih?
isk3.....

tak sabar mahu pulang ke rumah...
mak dah menanti dengan baju tito baru...
sayang mak kat angah ek??
huhuhuhuhu...
suka3=))
terima kasih mak...nilah gambar mak aku...
seorang emak yang baik..tabah n penyayang kat anak2 dia...
aku bertuah dapat seorang ibu yang baik...=))
wait 4 ur daughter ye mak...
i love you.....

3 comments:

ika honey bunny said...

hehe. saya sayang mak saya!

~pRouD2byAyA~ said...

ika honey bunny:same as here...
syg kan ngan mak kite=))

ejaa said...

saya pun sayang mak saya;p