Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, February 5, 2010

aku tak suka kalau......

hari ini...
macam biasa la aku busy sesangat...
ke sana ke mari dalam lab tuh...
penat taw...
tetiba dapat mesej beep beep
"yaya senget...ko wak ape tue??"
*hamba Allah ni memang suka panggil aku cam gitu taw...
aku pun reply...
"sori la z _ _ _ l..aku dalam lab nih...petang karang baru abes...sori lupe nak mesej ko semalam...
aku memang bz kalau hari khmis n jumaat...sori ek...
nanti2 k??"
beep beep....
"brenset la ko...hmmm...tak ape jelah...wak kerja elok2...kalau ngan aku selalu ko macam ni kan??
yelah...aku sape la kan...boleh la ko sombong2...
aku tak pandai macam ko...
ko tak pernah nak pandang kat aku dari dulu kan?? take care!!!"
aku terkedu kejab...
brenset??
macam pernah dengar...
aku pun tanya la FYP~ mate aku..."eh wawa...brenset tu ape ek??"
wawa pun explain la kat aku...brenset tu macam orang orang maki kat aku la...
macam cakap "tak guna" pun ye jugak=((
aku terkejut la jugak...
hamba Allah ni tak pernah maki aku...
kalau kutuk2 yelah...
tapi aku tak pernah kisah pun...
aku anggap tu cara dia nak bergurau...
tapi bila ko cakap macam tu kat aku...
aku geram la...
aku paling tak suka orang cakap aku sombong sebab aku pandai.....
aku tak macam tu taw...
aku tak pernah pilih kawan...
aku kawan je dengan semua orang....
cedey orang cakap aku macam tu...
aku taw la muka aku ni masam...macam tak mesra alam...
orang yang tak kenal aku memang akan cakap macam 2...
terus hukum aku tanpa sebab...
aku geram la ngan ko z_ _ _l
aku tahu la semalam birthday ko...
n aku pulak lupa nak wish sampai la ko sendiri tepon aku...
aku bz...sibuk...tapi tak bermakna aku lupakan ko...
kitekan kawan...
kenapa ko cakap aku macam tu??
macam la ko tak kenal aku siapa....
(T______T)

4 comments:

Aidi-Safuan said...

dia gurau jer kot. maybe dia terase hati sebab member baik dia terlupa nak wish bufday dia. :)

~pRouD2byAyA~ said...

gurau??
kecik at la=(
bukan xwish lngsung...
cume lambat sikit je..

1tomyam said...

steady....jangan goyang

~pRouD2byAyA~ said...

itomyam..
xgoyang..goyah jer..
geram..hehehe