Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, February 4, 2010

::aku, dia & hari nih::

hari ni macam biasa...
kelas chemo...
kelas yang boleh buat student cepat sakit jantung...
nak taw nape???
sebab lectrer tu suka2 aje point kat sape2 secara tiba2....
dan antara yang bertuah hari ni adalah...
A.K.U (T_______T)
terkejut gila bila dia tanya kat aku.
"ha...engkau...aku tengok engkau ni diam aje...aku bagi ni kan"
*sambil tangan dia kepal2 penumbuk...
korang rasa ngeri x belajar dalam kelas macam ni??
n ape yang aku mampu buat...
telan air liur je.....
~dalam hati dah nangis laju2 taw~
lepas kelas dia kami g makan...
lepak2...penuhkan perut lepas zone mara bahaya..
cari feel untuk kelas seterusnya plak...
cheeeewah
serius tak reti2 lagi nak makan creampuff dengan sopan...
asyik nak meleleh je...
mawar yang pendiam tu pun pandai gelakkan aku...
hmmmmmmm....
lately ni mulut aku asyik "bocor" aje...
makan ape2 mesti tumpah...
ahahahahahahaha
pastu ada kelas zcu...
aku tertido dalam kelas masa group presentation...
punya la sejuk...
orang cakap sampai ke tulang sum2 still terasa sejuknya
sampaikan aku terpaksa menyewa lab coat yati aku buat selimut...
pas abes kelas ambik keta sewa...
huhuhuhuhu...kali ni kami sewa kenari...
n sumbat ramai2 dalam keta tue sampai penuh macam tin sardin...
tapi aku suka walaupun terpaksa berhimpit n bersempit
~ronda2..aku kan kaki suka merayap=))
petang plak amek sample air sungai yang busuk macam air t#%$ tu ha...
sumpah tak tahan bau...
nak termuntah pun ye...
sabarlah yaya....
lagi 2 kali je ko kene mengadap benda ni semua...
lepas amek sample cepat2 pergi lab...
amek pH n adjust pH then simpan dalam incubator...
esok nak buat lab...
huhuhuhuhu...
petang plak pergi minum ais cendol dekat kedai Halalan Toiyiba
*unikkan nama kedai nih?nyum3~
kat situ jugak aku makan mee tomyam...
kenyang makan g top4 minyak n jejalan lagi...
maklumlah...aku n my FYP~mate wawa messssti tak akan lupe carik passenger untuk dibawa jejalan...
n penumpang kami hari ni adalah Puan Mek, cik Mawar and cik muda Nani....
*hahahahahaha gelaran kat depan tu aku saje je letak=))
kami jejalan...
tengok laut kat teluk tempoyak tu haaaaaaaaa...
cantik...seronok kat sana...
ada masa mussssti datang try ikan bakar...
hahahahahahaha...
~before grad...kan wawa kan?
*wink3 (~_*)V

1 comment:

wunny said...

yezzaaaaa! teluk tmpoyak!!! kami dtgggg!!~