Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, January 30, 2010

aku & ketumbit yg kejam (T_____T)


Hmmmmmmmmmm...aku pn xtaw nk strt mcm mn...
niat dhati ingin meluahkn kexpuasan hati je..=((
mata aku yg bulat lg besar ni telah dinaiki oleh spesis ketumbit yg kejam (T________T)
p/s: sape la yg skodeng aku nih???~aigo0o3

klu nk taw ketumbit ni da jd musuh dlm slimut aku since kecik2 ag taw...
dia slalu menaiki mata aku...
xkira di kanan atau di kiri..
seme mata aku dia bedal...sapu bersih g2...
prnah smpi 2-2 belah mata naik serentak...
(tamak haloba kn ketumbit ni...xreti2 nk naik sket2...)

Align Right
n msa aku kecik2 jgak...skli da trkena ketumbit mmg teruk...
sebelah mata kdg2 ada 2,3 bji... isk3...
da slalu la p jmpa dr. n dia da slalu la tulun pecahkn ketumbit aku...

kasik korek mn perlu...adoiiii~

klu xsmpat jmpa dr. n dia da pecah dulu...

~perrrrgggghhhh~
kuar la darah2 n nanah2..
n aku jgak akn kehilangan bulu2 mata kerana dia~uwawawawawa

n aku jgak telah diperkotak-katikkan... ditakutkan oleh insan2 xbrtnggungjwab...
yg rjin mereka hikayat 1001 mlm be4 aku tdo...
depa ckpkn klu bulu mata xde...nnt tido da xbuley tutup mata ag...
cm ikan 2ha...mata terbuka je 24jam...

aku pnya la riso...nk tdo pn tkut mata trnganga je..sob3..
selama 21tahun aku hidup dlm dunia penipuan 2 taw...
n baru2 ni la...
ble2 aku duk crita2 psal ketumbit, bulu mata, ikan bla3 kat wawa n hamzah...
br la aku taw yg ikan ni xleh tutup mata sebab depa xde kelopak mata...
so cam gne nk tutup...kn3??

n aku pn mula la trpk blek "ye x ye jgak ek??"
* gaya pk smbil garu2 dagu yg xgatal...
n msa 2la br aku sedar... nape la aku ni lurus bin bendul sgt...
trima je bulat2 pe org bgtaw...isk3
(nmpk sgt aku ni mls brpikir hahahaha...)

xpsal2 idup dlm penipuan sekian lme (T_________T)


aku xbpe gemar prasaan ble dinaiki ketumbit nih taw...

aku da la spesis yg agk sk brkelip2 mata (>,<)
n skrg nk kelip2 laju2 pn pyah....ado0oiiii la..
n jgak ble dinaiki ketumbit ni kan skop pnglihatan aku da xmluas lg...

org ckp coverage mkin sempit la...

#cpt la ketumbit ko surut cepat2..........





say hello 2 me=))

huhuhuhuhu~my 1st entry nih...
selamat dtg ke dunia blog tuk diri aku sendri...
~welcome 2 my world yeah3 (~_^)V
Brdozen2 kredit 2 wawa coz sudi tulun aku create n touch up blog ni...
huhuhuhu...mekasih wawa ye=))
nnt ape2 hal aku surh ko andamkn lg blog nihhh~
ko kan suke kaler2kn blog aku nihhh...hahahahaha
hmmmmmm...actually da lme create account nih....
xprnah plak aku buka2 sjak brkurun zman
(xsngka idup lg ko ek)...

hahahahahaha~
sbnrnye aku xbpe minat dunia penulisan nihh...
aku minat mmbca org pnya je....

tp wawa 2ha da bpe kli offer surh aku berblogging...

n aku sbg seorg bdak baik...

msti la xsmpai at nk mghampakan prmintaan peminat setia aku=si wawa a.k.a wunny hunny...
hehehehehehe~
n
tadaaaaaaaaa...

ni la hasilnye...=))
lpas ni buley la aku merepek merapu kat cni..kn3??? *wink3...